Als professionele bewindvoerder behartig ik, Steven Abbink, de belangen van de cliënt op betrouwbare wijze. Door goed en eerlijk beheer van het vermogen en de financiële zaken. Samen met de cliënt en direct betrokkenen werken we toe naar een situatie waar de cliënt overzicht en inzicht heeft, zodat hij/zij rust krijgt rondom de financiën met perspectief op de toekomst. Dat heet rentmeesterschap, waar het woord Rendant van is afgeleid.

Ervaar Rendant Bewind

Ben jij op zoek naar een betrouwbare bewindvoerder met aandacht voor de persoonlijke situatie van de cliënt? Iemand die een goede samenwerking met familie en hulpverleners hoog in het vaandel heeft staan? Rendant Bewind streeft een toegewijde en stabiele relatie na met zowel de cliënt als de direct betrokkenen.

Jij staat centraal

De belangen van je familielid of cliënt veilig stellen, dat staat voorop. Door op eerlijke en rechtvaardige wijze de financiën te beheren en datgene te doen wat passend is bij zijn of haar situatie. Met een werkwijze die zoveel mogelijk is afgestemd op jouw wensen en verwachtingen. Waardoor jij je helemaal kunt richten op de zorg die je familielid of cliënt nodig heeft.

Ik sta voor je klaar

Mijn kennis en ervaring zet ik maximaal in om de financiën van je familielid of cliënt te regelen. Als jouw persoonlijk aanspreekpunt ben ik goed bereikbaar. Er is geen wachtlijst, zodat we snel een afspraak kunnen maken. Ook voor informatie of andere zaken kun je altijd contact met mij opnemen. Je krijgt de beschikking over een direct 06-nummer.

test
  • Online of telefonisch aanmelden

    Na de telefonische of schriftelijke aanmelding neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

  • Je ontvangt de handout werkwijze Rendant

    Als voorbereiding op het kennismakingsgesprek ontvang je van mij het document Werkwijze Rendant Bewind, inclusief Privacyverklaring en Klachtenregeling.

  • Kennismaken

    Tijdens een persoonlijke kennismaking, samen met jouw familielid of cliënt, leren we elkaar kennen en onderzoeken we samen de mogelijkheid van beschermingsbewind.

Meld je nu vrijblijvend aan voor een kennismakingsgesprek.

© Copyright - Rendant Bewind